OVER ONS

Welkom bij URBAN planten! Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Wij zijn Martijn en Marcia en houden van een fijn huis met toffe accessoires! Die kan je natuurlijk in een winkel kopen, maar wij dachten daar anders over. Dit kunnen wij ook zelf! En zijn dan ook gaan experimenteren met ecosystemen en wardian cases. De resultaten mochten er zijn en dat wilden wij graag delen. Hoe leuk zou het zijn als onze vrienden en familie een custom made ecosysteem in huis hebben?!  Echter waren er zoveel mensen enthousiast dat wij URBAN planten zijn gestart. Een kleine onderneming die wij naast onze huidige banen in de horeca runnen. 

URBAN planten richt zich op woonaccessoires die net dat extraatje hebben waar mensen over praten. Geen standaard producten, maar accessoires die met liefde en oog voor detail worden geselecteerd. En alle ecosystemen en wardian cases worden door ons zelf gemaakt.

URBAN planten gevestigd in Dordrecht (regio Rotterdam en Breda) is het adres voor unieke ecosystemen, wardian cases en interieur accessoires.